Eternal Darkness Forum.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 Fix.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
King[PM]
Moderator
avatar

Posts : 304
Join date : 2010-05-24
Age : 33
Location : ON, Canada

PostSubject: Fix.   Thu Aug 12, 2010 11:10 pm

IF YOU DOWNLOADED A FRESH CLIENT OFF THE WEBSITE DO NOT DOWNLOAD THIS.

I am really sorry for all the problems recently. They were totally unexpected and due to no fault of my own. If you tried to patch your client within the last couple hours of me messing around it would be a wise idea for you to download this file even if u can login. If you cannot login it should definately fix your problems. If for whatever reason you don't want to download it then downloading any one of our previous clients will work just fine (re-extracting the original zip also works).

All you have to do is download the file and unzip it then copy all the containing files to your client folder making sure to hit replace where it asks.

Download "Patch"

##Updated with new File##



Last edited by King[PM] on Tue Aug 24, 2010 9:49 pm; edited 6 times in total
Back to top Go down
View user profile http://eternal-eo.soulsboard.com
UnforgivenHero

avatar

Posts : 16
Join date : 2010-08-12
Age : 25
Location : Ontario, Canada

PostSubject: Re: Fix.   Thu Aug 12, 2010 11:43 pm

sorry to rain on ur parade but... i still cant get on, i tried the patch u added and still get the same problems Sad is there anything else i can try? if not im going to remove the client and everything to do with it, restart my pc, redownload and reinstall and try again as soon as its done.
Back to top Go down
View user profile
King[PM]
Moderator
avatar

Posts : 304
Join date : 2010-05-24
Age : 33
Location : ON, Canada

PostSubject: Re: Fix.   Fri Aug 13, 2010 12:24 am

well i have set everything back to the way it was 2 days ago. only thing i can think of would be try download the client fresh and try again. sorry :S

btw im NOT having a parade right now.
Back to top Go down
View user profile http://eternal-eo.soulsboard.com
UnforgivenHero

avatar

Posts : 16
Join date : 2010-08-12
Age : 25
Location : Ontario, Canada

PostSubject: Re: Fix.   Fri Aug 13, 2010 12:25 am

i tried redownloading twice now Sad is it possible for my ip to be blocked or something?
Back to top Go down
View user profile
Youkai

avatar

Posts : 26
Join date : 2010-08-12
Age : 24
Location : Belgium

PostSubject: Re: Fix.   Fri Aug 13, 2010 12:29 am

UnforgivenHero wrote:
sorry to rain on ur parade but... i still cant get on, i tried the patch u added and still get the same problems Sad is there anything else i can try? if not im going to remove the client and everything to do with it, restart my pc, redownload and reinstall and try again as soon as its done.

having the same problem... i've tried re-downloading the client too, but it still won't work
what i think is weird is that not everyone is having this problem...




King, do you have or had any patches which changed anything in the system32 folder?
if so, it might be the problem, although i highly doubt you'd change anything there..
Back to top Go down
View user profile
Daa^th
Guest



PostSubject: Re: Fix.   Fri Aug 13, 2010 3:27 am

everytime i go to open Play.Exe it comes up with "Host Not Found"

I've done the patch but nothing...
Back to top Go down
Thrasher[GM]
GM
avatar

Posts : 410
Join date : 2010-06-23
Age : 22
Location : Ontario, Canada

PostSubject: Re: Fix.   Fri Aug 13, 2010 11:05 am

You guys have extracted here.rar and copy & pasted it into the client folder, and then clicked replace when asked? and then ran play.exe? Last night I couldn't get through autopatch server, today it worked though :s
Back to top Go down
View user profile
UnforgivenHero

avatar

Posts : 16
Join date : 2010-08-12
Age : 25
Location : Ontario, Canada

PostSubject: Re: Fix.   Fri Aug 13, 2010 1:23 pm

when i extracted "here" in the client folder it didnt ask to replace or anything. i figured it out only thing is im back on patch 1020. it wont autopatch for me
Back to top Go down
View user profile
Thrasher[GM]
GM
avatar

Posts : 410
Join date : 2010-06-23
Age : 22
Location : Ontario, Canada

PostSubject: Re: Fix.   Fri Aug 13, 2010 3:31 pm

Did you copy and paste it into the client folder? o.O
Back to top Go down
View user profile
Daa^th
Guest



PostSubject: Re: Fix.   Fri Aug 13, 2010 6:56 pm

I have done all that Thrasher.

Copied, Replaced where necessary and it still doesn't work...
Back to top Go down
UpGraDD[GM]
GM
avatar

Posts : 634
Join date : 2010-08-12
Age : 26
Location : Kentucky, :)

PostSubject: Re: Fix.   Mon Aug 30, 2010 3:04 am

i can autopatch n everything just cant login

_________________

All Credits Go To UltimateDark. For Sig and avatar
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Free Month of gameFly Smile
Back to top Go down
View user profile
King[PM]
Moderator
avatar

Posts : 304
Join date : 2010-05-24
Age : 33
Location : ON, Canada

PostSubject: Re: Fix.   Mon Aug 30, 2010 3:20 am

I was editing some stuff with the autopatchers sorry. The game should begin working again within the next 10-15mins sorry. for the inconvenience :S
Back to top Go down
View user profile http://eternal-eo.soulsboard.com
UpGraDD[GM]
GM
avatar

Posts : 634
Join date : 2010-08-12
Age : 26
Location : Kentucky, :)

PostSubject: Re: Fix.   Mon Aug 30, 2010 3:21 am

lol its all good

_________________

All Credits Go To UltimateDark. For Sig and avatar
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Free Month of gameFly Smile
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Fix.   

Back to top Go down
 
Fix.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Eternal Darkness Online :: Help-
Jump to: